• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Lage prijzen en ruim assortiment
2% korting? Klik hier!
Stuff Certified® Xiaomi Mi 11 Magnetisch 360° Hoesje met Tempered Glass - Full Body Cover Hoesje + Screenprotector Groen
Xiaomi Mi 11 Magnetisch 360° Hoesje met Tempered Glass - Full Body Cover Hoesje + Screenprotector Groen €17,56 €21,95

Xiaomi Mi 11 Magnetisch 360° Hoesje met Tempered Glass - Full Body Cover Hoesje + Screenprotector Groen

€21,95 €17,56Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 1-2 weken
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
Informatie

Met het full body hoesje geniet u van een volledige 360° bescherming van uw telefoon, volledig beschermd tegen valpartijen, waardoor het uiterlijk als nieuw blijft. De stijlvolle hard case zorgt ervoor dat de behuizing van de smartphone vooraan en achteraan constant beschermd wordt.

Het hoesje is uitgerust met metalen bumper randen en langs de voor-en achterkant zit een Tempered glass beschermlaag. Deze beschermlaag zal ervoor zorgen dat de touchscreen en rug van uw smartphone bij valpartijen of bij contact met scherpe voorwerpen intact blijft.

Door de beschermlagen aan het hoesje vast te maken is de volledige rand van de telefoon beschermd, zonder openingen. Het hoesje wordt stevig dicht gehouden door de magnetische sluitingen, en het magnetische veld zorgt niet voor storingen van je signaal.

? Het logo en bedrukking zijn compleet zichtbaar ? Alle knoppen en poorten zijn toegankelijk
? Schokbestendig ? 360° bescherming van uw telefoon
Geschikt voor: Xiaomi Mi 11

ProductID:

237078038

Betaalmethoden
10,0 / 10
Anas 14 Februari 2023

Nadat het item niet beschikbaar was netjes een terugbetaling gekregen en reminder wanneer het terug was. Heel attent van deze mensen.

10,0 / 10
André 26 Juli 2021

Prima bedrijf, zeer betrouwbaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »