• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 30 dagen bedenktijd + 3 jaar garantie
  • Lage prijzen en ruim assortiment
2% korting? Klik hier!

Reparatieprogramma

Wij bij Stuff Enough vinden dat goede klanten een speciale behandeling verdienen! Specialisten die in hun vrije tijd smartphones repareren en professionele herstellers genieten daarom vanaf nu van interessante bulk-kortingen bij grote afname op ons complete assortiment aan smartphone onderdelen. Wij helpen onze trouwe klanten immers graag met hun winstmarges te verhogen op smartphone reparaties.


Grote afname?

De kortingen beginnen reeds te lopen vanaf aankopen van 2 identieke objecten uit ons complete assortiment aan smartphone onderdelen. De grootste prijsdaling verkrijgt u als u minimaal 10 identieke stuks bestelt. Hoe hoger de kwantiteit, hoe groter de korting!


Voor iedereen!
U hoeft zich nergens in te schrijven voor dit reparatieprogramma. Deze bulk-kortingen zijn voor iedere klant beschikbaar, particulier of professioneel. Het prijsverschil van de kortingen wordt automatisch verrekend in uw winkelwagen bij de ingave van het aantal gewenste stuks.Reparatieprogramma
In onderstaande tabel bevinden zich alle beschikbare bulk-kortingen op ons assortiment aan smartphone onderdelen.
Aantal stuks 2 5 10
Smartphone schermen
Alle verschillende smartphone schermen die wij aanbieden. 
2% 4% 10%
Smartphone frontglas
Alle verschillende smartphone frontlenzen die wij aanbieden.
3% 6% 15%
Smartphone batterijen
Alle verschillende smartphone batterijen die wij aanbieden. 
4% 8% 20%Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »