• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
QCY T13 ANC Draadloze Oortjes - Bluetooth 5.3 Oordopjes - Earbuds Oortelefoon Wit
T13 ANC Draadloze Oortjes - Bluetooth 5.3 Oordopjes - Earbuds Oortelefoon Wit €46,36 €79,95

T13 ANC Draadloze Oortjes - Bluetooth 5.3 Oordopjes - Earbuds Oortelefoon Wit

€79,95 €46,36Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €41,72 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €40,80 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €39,41 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Ontdek de Ultieme Vrijheid van Geluid met de QCY T13 Draadloze Oortjes

Stap in een wereld van meeslepend geluid en ongeëvenaarde veelzijdigheid met de QCY T13 Draadloze Oortjes. Deze geavanceerde oortjes tillen jouw luisterervaring naar nieuwe hoogten, terwijl ze je omhullen met comfort en gebruiksgemak. Of je nu onderweg bent, aan het sporten bent, of gewoonweg van je favoriete muziek wilt genieten, de QCY T13 biedt je alle functies die je nodig hebt.

Belangrijkste Kenmerken:

Actieve Ruisonderdrukking (ANC) met Transparantie Modus: Ervaar de kracht van 28 dB actieve ruisonderdrukking die zelfs op winderige dagen uitstekend presteert. Sluit de wereld om je heen buiten en geniet van je muziek zonder afleiding. De Transparantie Modus houdt je bewust van je omgeving wanneer dat nodig is.

Vier Geavanceerde Microfoons voor Omgevingsruisonderdrukking (ENC): Helderheid in communicatie staat voorop dankzij de vier ingebouwde microfoons die omgevingsgeluiden wegfilteren. Geniet van kraakheldere gesprekken, zelfs in rumoerige omgevingen.

Indrukwekkende 10mm Dynamische Driver: Laat je meeslepen door het rijke geluid en de diepe bassen die worden geleverd door de 10mm dynamische driver. Geniet van een breed geluidsspectrum voor een meeslepende luisterervaring.

Volledige Geluidsinstellingen via de QCY App: Ontdek een wereld van geluidsafstellingen en aanpassingen met de QCY app op je smartphone. Pas ANC- en transparantie-instellingen aan, ontdek geluidsvoorkeuren en maak de ervaring persoonlijk.

Uitzonderlijke Batterijduur: Laat de muziek doorgaan met een batterijduur van maar liefst 30 uur in combinatie met de oplaadbox. Schakel ANC uit voor een indrukwekkende gebruiksduur van 7 uur met alleen de oortjes. Met ANC ingeschakeld geniet je van 25 uur met de oplaadbox en 5.5 uur zonder.

Intuïtieve Touch Bediening: De toekomst van controle ligt binnen handbereik met de intuïtieve touch-bediening van de QCY T13. Beheer je muziek en oproepen met slechts een aanraking van je vingertop.

Bluetooth 5.3 & 68ms Lage Latentie: Met Bluetooth 5.3-technologie en een verwaarloosbare vertraging van slechts 68ms geniet je van een naadloze en vertragingsvrije luisterervaring, ideaal voor gaming en video's.

Bestand tegen Water: Laat regen of zweet je niet tegenhouden. Met een IPX5-waterbestendigheid zijn de QCY T13 oortjes klaar voor al je avonturen, van sportsessies tot dagelijkse reizen.

Stap in de toekomst van draadloos luisteren met de QCY T13 Draadloze Oortjes. Ervaar audio-excellentie, geavanceerde ruisonderdrukking en eindeloze personalisatiemogelijkheden, allemaal verpakt in een stijlvol ontwerp dat comfort en gemak biedt. 


Specificaties  
Merk: QCY
Model: T13
Kleur: Wit
Bluetooth versie: 5.3
Driver diameter: 10 mm
Impedantie: 32 Ohm
Gevoeligheid: 108 dB
Frequentiebereik: 20 Hz - 20 KHz
Bluetooth bereik: 10 meter zonder obstakels
Batterijcapaciteit: Oordopjes: 40mAh
Laadstation: 380mAh
Spreek/speeltijd Oordopjes: 7 uur (ANC uit) / 5,5 uur (ANC aan)
Laadstation: 30 uur (ANC uit) / 25 uur (ANC aan)
Opgeladen op ongeveer 1 uur
In-ear Ja
Noise cancelling/reduction: Ja, ANC voor audio en ENC voor microfoon
Pakket bevat: 1x QCY T13 ANC draadloze oordopjes
3x S/M/L oordopjes
1x Oplaadstation
1x Oplaadkabel
1x Gebruikshandleiding

ProductID:

288319666

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »