• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Lage prijzen en ruim assortiment
2% korting? Klik hier!
SACOSDING Smartwatch Fitness Sport Activity Tracker Horloge - NFC / ECG / GPS / IP68 - Mesh Bandje Zilver
Smartwatch Fitness Sport Activity Tracker Horloge - NFC / ECG / GPS / IP68 - Mesh Bandje Zilver €103,46 €114,95

Smartwatch Fitness Sport Activity Tracker Horloge - NFC / ECG / GPS / IP68 - Mesh Bandje Zilver

€114,95 €103,46Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €93,11 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €91,04 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €87,94 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Smartwatch kopen?

Deze smartwatch beschikt over de veelgezochte ECG functie, zo registreer je accuraat de elektrische activiteit van je hartspier. Ideaal geschikt voor sport of wanneer je hartproblemen hebt.

ECG-sensoren (elektrocardiografie) meten het biopotentieel dat wordt gegenereerd door elektrische signalen die de uitzetting en samentrekking van de hartkamers regelen.

De smartwatch heeft ook een handige NFC functie, zo kan je al je NFC apparaten vanaf je smartwatch verbinden en bedienen. U geniet overigens van ingebouwde GPS om uw positie te volgen en AI voice assistant die je direct kan oproepen via het horloge.

Ben jij het ook zat om telkens je mobiel uit je zak te halen voor een nieuwe melding? Nu kan je deze gewoon vanaf je smartwatch zien! U verbindt de smartwatch simpelweg uw smartphone met het horloge via Bluetooth. Dankzij de handige reminder krijgt u push-meldingen van meerdere bronnen; SMS, Twitter, Facebook, WeChat en meer!

Je kan niet enkel je meldingen zien maar het slimme horloge heeft ook diverse functies om metingen te maken wanneer je aan het trainen bent. Je muziek kan zonder problemen bediend worden via de smartwatch en dankzij de 280mAh batterij kan je het horloge meerdere dagen op rij gebruiken zonder op te laden.

De smartwatch beschikt over een prachtig 1,36 inch HD scherm met een 390x390 pixel resolutie. Je kan uit allerlei verschillende watch faces en menu's kiezen om het uiterlijk aan te passen naar je eigen voorkeur. 

De smartwatch wordt magnetisch opgeladen door de meegeleverde magnetische oplaadkabel. Zo zijn er geen onhandige poorten en klik je de smartwatch meteen aan het laden.

Motiverende ondersteuning

De smartwatch ziet wat jij aan het doen bent en meet hoeveel calorieën je verbrand. Zo kan je dus perfect je sportsituatie beheren!

Met de ECG functie wordt het bio-elektrische signaal van je hart opgenomen en geanalyseerd. Vervolgens kan je op de app een volledig rapport bekijken met uitleg over je cardiogram. Zo weet je altijd wat er precies aan de hand is.

Naast de bovengenoemde ECG functie geniet u ook van de volgende functies:

  • Hartmonitor
  • Bloeddrukmeter
  • Zuurstofmeter
  • Lichaamstemperatuur
  • Ademhalingsfrequentie
  • Slaapmonitor
  • Menstruatie monitor

Er zijn meerdere sportmodi; u kan uw afgelegde afstand, aantal stappen, calorieën verbrand en meer accuraat bijhouden. Je kan alle statistieken en metingen bekijken op je smartphone of in detail op de app op je telefoon. Bovendien kunnen dames hun menstruatie bijhouden met een handig schema.

Er zijn ook allerlei handige apps ter beschikking zoals; weersvoorspelling, sedentary reminder, alarm, kalender en nog veel meer. Je kan op afstand de camera van je telefoon bedienen om mooie selfies op afstand te nemen. 

De smartwatch is IP68 waterdicht wat betekent dat je niet bang hoeft te zijn voor zweet of problemen bij je handen wassen.

Specificaties
Materiaal bandje: Roestvrij staal
Material behuizing: Roestvrij staal
Ondersteund besturingssysteem (OS): Android 4.4 / iOS 10 .0 en boven
Standaardfuncties: ECG (elektrocardiogram)
NFC (Near Field Communication)
Hartslagmeter
Bloeddrukmeter
Bloed zuurstof meter
Calorieëenteller
Slaap monitoring
Stappen/trappen teller
Meldingen ontvangen
Lichaamstemperatuur
Ademhalingsfrequentie
Alarm/Reminder
Mediabediening
Notificaties
Stopwatch
Veel beschikbare thema's
Waterbestendig: IP68
CPU model: RTL8762DK
Scherm diameter: 1.36 inch
Scherm resolutie: 390x390
Levensduur batterij: 280 mAh
Bluetooth: Bluetooth 5.0
Pakket bevat: 1x Smartwatch
1x Oplaadkabel
1x Handleiding

ProductID:

271991045

Betaalmethoden
10,0 / 10
Radouan 11 Juli 2023

Ik kreeg direct mijn geld teruggestort nadat er iets was met mijn bestelling. Meteen opnieuw besteld en heel blij ermee!

10,0 / 10
Stefan 25 September 2022

Snelle levering en je wordt goed geinformeerd over verwachte aankomst van het pakket. Voor herhaling vatbaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »