• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
XIXI Security Camera Horloge Smartband DVR Camera - 1080p - 8 GB Ingebouwd Geheugen
Security Camera Horloge Smartband DVR Camera - 1080p - 8 GB Ingebouwd Geheugen €89,95 €179,95

Security Camera Horloge Smartband DVR Camera - 1080p - 8 GB Ingebouwd Geheugen

€179,95 €89,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €80,96 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €79,16 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €76,46 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Ontdek de revolutionaire Security Camera Horloge Smartband DVR Camera - 1080p, een geavanceerd apparaat dat niet alleen als een stijlvol horloge fungeert, maar ook als een discrete bewakingsoplossing. Met zijn verborgen ontwerp en geavanceerde functies biedt deze smartband ongeëvenaarde veelzijdigheid en prestaties.

Met één klik kunt u eenvoudig stem- en video-opnamen starten, waardoor u snel en discreet cruciale momenten vastlegt. Met ingebouwd geheugen van 8 / 16 / 32 / 64 / 128 GB hebt u voldoende opslagruimte voor al uw opnames. Bovendien kunt u deze slimme camera ook gebruiken als een normaal horloge, waardoor het een perfecte metgezel is voor dagelijks gebruik.

Uitgerust met een ruime hoek 1080p-camera met bewegingsanti-shake-technologie, kunt u heldere en stabiele opnamen maken, zelfs in uitdagende omstandigheden. De ingebouwde ruisonderdrukkingschip en twee capacitieve microfoons zorgen voor heldere en duidelijke audio-opnames.

Met de automatische opslagfunctie worden uw bestanden veilig bewaard, zelfs bij stroomuitval. Bovendien kunt u dankzij de OTG-adapter moeiteloos verbinding maken met een Android-telefoon, waardoor u gemakkelijk bestanden kunt afspelen of verwijderen vanaf uw telefoon.

Kortom, de Security Camera Horloge Smartband DVR Camera - 1080p biedt de perfecte combinatie van discretie, functionaliteit en geavanceerde technologie, waardoor het een essentiële toevoeging is aan uw beveiligingsarsenaal.


Specificaties  
Merk: XIXI
Kleur: Zwart
Type: Security Cam
Camera resolutie: 1920x1080 pixels
Kijkhoek (FOV): 110 graden
Microfoon:

Ingebouwd

Ingang: USB 2.0
Opslagruimte: 8 / 16 / 32 / 64 / 128 GB ingebouwd geheugen
Videoformaat: AVI
Audio formaat: WAV
Opnametijd: 2.5 tot 3 uur
Oplaadtijd: 30 - 45 minuten
Batterij: 140mAh Lithium-Ion
Pakket bevat: 1 x Security Camera Horloge
1 x USB Oplaadkabel

ProductID:

298744777

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »