• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
Huikai Samsung Galaxy S21 FE Hoesje + Kickstand Magneet - Shockproof Cover met Popgrip Rood
Samsung Galaxy S21 FE Hoesje + Kickstand Magneet - Shockproof Cover met Popgrip Rood €20,16 €37,95

Samsung Galaxy S21 FE Hoesje + Kickstand Magneet - Shockproof Cover met Popgrip Rood

€37,95 €20,16Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €18,14 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €16,13 per stuk en bespaar 20%
    • Koop 10 voor €14,11 per stuk en bespaar 30%
Informatie

Bescherm jouw Samsung Galaxy in stijl met dit schokbestendige telefoonhoesje, uitgerust met een handige kickstand en magneet voor eenvoudig gebruik. Dit dubbellaags hybride gepantserde hoesje biedt ultieme bescherming en functionaliteit voor je geliefde smartphone.

Duurzame Bescherming

Dit hoesje is speciaal ontworpen voor je Samsung Galaxy en biedt een ongeëvenaarde bescherming. Met zijn dubbele lagen - een zachte TPU (thermoplastisch polyurethaan) binnenkant en een harde PC (polycarbonaat) buitenkant - beschermt het je telefoon tegen stoten, vallen en krassen.

Handige Magneet en Kickstand

Het centrale element van dit hoesje is een ingebouwd metalen stuk dat compatibel is met magneten, waardoor je je telefoon moeiteloos kunt bevestigen aan metalen oppervlakken, zoals een koelkast of autodashboard. Dit zorgt voor uiterst handenvrij gebruiksgemak.

Bovendien beschikt het hoesje over een inklapbare kickstand die je kunt uitvouwen om je telefoon horizontaal te plaatsen voor het bekijken van video's, surfen op het web of videobellen. Wanneer de kickstand niet in gebruik is, kan deze worden ingeklapt en fungeert hij als een praktische popgrip voor extra grip en comfortabel gebruik.

Verhoogde Randen

De verhoogde randen van dit hoesje zijn zorgvuldig ontworpen om je camera en scherm te beschermen. Met een verhoging van 2 mm rond de camera en 1,5 mm rond het scherm hoef je je geen zorgen te maken over krassen of beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Versterkte Zijkanten en Hoeken

Dit hoesje beschikt over versterkte zijden en hoeken die extra bescherming bieden tegen stoten en vallen, waardoor je Samsung Galaxy op alle kwetsbare punten wordt beschermd.

Kies voor het stevige hoesje en geniet van ultieme bescherming en functionaliteit zonder concessies te doen aan stijl. Bescherm je waardevolle telefoon met deze hoogwaardige hoes, die niet alleen beschermt, maar ook handige functies biedt voor jouw dagelijkse behoeften.

? Kraswerend materiaal ? Alle knoppen en poorten zijn toegankelijk
? Hoesje kan magnetisch bevestigd worden ? Kickstand en popgrip inclusief
Geschikt voor: Samsung Galaxy S21 FE


Een Samsung hoesje kopen is zo gebeurd!

ProductID:

290876687

Betaalmethoden
10,0 / 10
Rita 10 April 2024

Snelle en top services

10,0 / 10
Eline 13 Maart 2024

Ideaal!!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »