• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
Xiximi Robot Kever met IR Afstandsbediening - RC Speelgoed Bestuurbaar Insect Geel
Robot Kever met IR Afstandsbediening - RC Speelgoed Bestuurbaar Insect Geel €29,95 €44,95

Robot Kever met IR Afstandsbediening - RC Speelgoed Bestuurbaar Insect Geel

€44,95 €29,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €29,35 per stuk en bespaar 2%
    • Koop 5 voor €28,75 per stuk en bespaar 4%
    • Koop 10 voor €28,15 per stuk en bespaar 6%
Informatie

Ontdek de wereld van op afstand bestuurbare insecten met onze RC Kever! Deze realistische replica van een kever beweegt zich met hetzelfde vloeiende en fascinerende gedrag als een echte kever. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je hem eenvoudig vooruit laten bewegen, achteruit laten rijden en bochten laten maken, allemaal terwijl je de bewegingen van een echte kever nabootst.

Kenmerken:

  1. Verbluffend Realisme: Onze RC Kever Insect is nauwkeurig ontworpen om de natuurlijke bewegingen van een kever te repliceren. Het lijkt alsof je een miniatuurinsect in huis hebt dat zich vrij door zijn omgeving beweegt.

  2. Hoogwaardige Materialen: Gebouwd met hoogwaardig ABS-materiaal en state-of-the-art elektronische componenten, is deze RC Kever Insect gemaakt om lang mee te gaan. Het kan tegen een stootje en biedt betrouwbare prestaties.

  3. Eenvoudige Afstandsbediening: De inbegrepen afstandsbediening is gemakkelijk te hanteren, zodat zowel beginners als ervaren bestuurders plezier kunnen hebben. Je kunt de kever met precisie besturen en genieten van zijn realistische bewegingen.

Laat je verbazen door de natuurlijke schoonheid van onze RC Kever Insect en breng een vleugje wildernis in je eigen huis. Haal vandaag nog deze miniatuurcreatie in huis en geniet van urenlang vermaak terwijl je de charme van een kever in volle glorie beleeft!

Specificaties  
Type: RC Kever
Kleur: Geel
Bedieningsafstand: 10 meter
Opslagtemperatuur: -20 °C tot 40 °C
Afmetingen: 8.5 * 12 * 4 cm
Pakket bevat: 1x RC Kever
1x Afstandsbediening

ProductID:

288918154

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »