• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
Stuff Certified® RFID Creditcard Houder Portemonnee - Vintage Leren Aluminium Etui met Geldclip Lichtblauw
RFID Creditcard Houder Portemonnee - Vintage Leren Aluminium Etui met Geldclip Lichtblauw €24,61 €28,95

RFID Creditcard Houder Portemonnee - Vintage Leren Aluminium Etui met Geldclip Lichtblauw

€28,95 €24,61Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €22,15 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €19,69 per stuk en bespaar 20%
    • Koop 10 voor €17,23 per stuk en bespaar 30%
Informatie

Deze luxe creditcard portemonnee is gemaakt van PU leer en een aluminiumlegering. De RFID portemonnee is de veiligste kaarthouder voor je bankpas, identiteitskaart, creditcard of andere pasjes. De portemonnee blokkeert RFID-scanners, zodat je pasjes beschermd zijn tegen het ongewenst uitlezen van privacygevoelige gegevens.

De creditcardhouder is erg onopvallend, om je kaarten tevoorschijn te halen druk je gewoon op de knop aan de onderkant en ze komen allemaal tevoorschijn. De stevige aluminium behuizing beschermt uw kaarten tegen beschadiging en slijtage, en u kan de portemonnee openklappen om de clip voor uw geldbriefjes en twee extra kaartsleuven te onthullen.

Het kunstleer op de ziet er heel echt uit en de houder is ook een stuk compacter dan de gebruikelijke portemonnee. De portemonnee blijft slank, heeft een luxe uitstraling en is comfortabel mee te nemen in je broekzak.

Bovenop het geldvak is er ruimte voor 8 pasjes/kaarten. De kaartportemonnee is gemakkelijk te gebruiken en de kaarten blijven op hun plaats. De portemonnee is verkrijgbaar in maar liefst 26 verschillende kleuren!

  • Ruimte voor 8 kaarten
  • Blokkering van RFID-scanners tegen fraude
Type: Kaarthouder / Portefeuille
Vorm: Rechthoek
Materiaal: Aluminium legering, PU leer
Stijl: Zakelijk
Afmetingen: 10 * 6,5 * 1,8 cm
Gewicht: 70 g
Pakket bevat: 1x RFID Pasjeshouder

ProductID:

267159749

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »