• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
COLMI P71 Smartwatch - Siliconen Bandje - Fitness Sport Activity Tracker Horloge Goud
P71 Smartwatch - Siliconen Bandje - Fitness Sport Activity Tracker Horloge Goud €79,95 €129,95

P71 Smartwatch - Siliconen Bandje - Fitness Sport Activity Tracker Horloge Goud

€129,95 €79,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €71,96 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €70,36 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €67,96 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Op zoek naar een veelzijdig en krachtig smartwatch? De P71 Smartwatch is precies wat je nodig hebt! Deze slimme horloge is ontworpen om je te ondersteunen bij een actieve levensstijl en biedt een uitgebreide reeks functies voor sport, gezondheid en connectiviteit. Hier is wat je kunt verwachten:

Meer dan 100 Sportmodi Of je nu van hardlopen, fietsen, zwemmen of yoga houdt, deze smartwatch heeft meer dan 100 sportmodi om je activiteiten nauwkeurig bij te houden. Het is de perfecte metgezel voor al je trainingen.

Hartslagmeting Volg je hartslag in real-time met de ingebouwde hartslagmeter. Blijf op de hoogte van je inspanningen en pas je training dienovereenkomstig aan voor optimale resultaten.

Slaapmonitoring Krijg inzicht in je slaapgewoonten met de slaapmonitoringfunctie. Het helpt je om de kwaliteit van je slaap te verbeteren en uitgerust wakker te worden.

SpO2 Monitoring Controleer je zuurstofverzadiging (SpO2) om je algemene gezondheid te bewaken en eventuele afwijkingen in de gaten te houden.

Vrouwelijke Gezondheidsmonitoring Speciaal ontworpen voor vrouwen, biedt deze smartwatch functies voor het bijhouden van de menstruatiecyclus en andere gezondheidsindicatoren.

Ademhalingstraining Ontspan en verbeter je ademhaling met behulp van de ademhalingstrainingsopties. Verminder stress en voel je beter in balans.

Muziekbediening Bedien je muziek rechtstreeks vanaf je pols. Speel, pauzeer of skip nummers zonder je telefoon te hoeven pakken.

1,9 inch HD Display Geniet van haarscherpe beelden op het heldere 1,9 inch HD-display. Bekijk je gegevens en meldingen met gemak.

Meer dan 200 Watchfaces Personaliseer je horloge met meer dan 200 verschillende wijzerplaten. Pas hem aan bij je stijl en stemming.

Batterijduur van 7 dagen Met een krachtige 230mAh-batterij hoef je je geen zorgen te maken over frequente oplaadbeurten. Deze smartwatch biedt tot 7 dagen batterijduur.

Oproepen via het horloge en spraakassistent Je kunt oproepen ontvangen en beantwoorden via je smartwatch. Bovendien kun je met de ingebouwde spraakassistent handige opdrachten geven zonder je telefoon te gebruiken.

IP68 Waterbestendigheid De IP68-classificatie zorgt ervoor dat je horloge beschermd is tegen stof en onderdompeling in water tot 1,5 meter diep. Draag hem zonder zorgen tijdens het zwemmen en in allerlei weersomstandigheden.

De P71 Smartwatch met Siliconen Bandje is de perfecte metgezel voor iedereen die een gezonde, actieve levensstijl nastreeft. Met zijn uitgebreide reeks functies en stijlvolle ontwerp zal dit horloge niet teleurstellen. 

Specificaties  
Materiaal bandje: Silicoon
Material behuizing: Metaallegering
Ondersteund besturingssysteem (OS): Android 4.4 / iOS 8.0 en boven
Waterbestendig: IP67
CPU model: Realtek RTL8763EWE
Scherm diameter: 1.9 inch
Scherm resolutie: 240x284
Levensduur batterij: 230 mAh
Bluetooth: Bluetooth 5.1
Pakket bevat: 1x COLMI P71 Smartwatch
1x Oplaadkabel
1x Handleiding

ProductID:

290732277

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »