• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
COLMI M41 Smartwatch Siliconen Bandje Fitness Sport Activity Tracker Horloge Android iOS Grijs
M41 Smartwatch Siliconen Bandje Fitness Sport Activity Tracker Horloge Android iOS Grijs €54,95

M41 Smartwatch Siliconen Bandje Fitness Sport Activity Tracker Horloge Android iOS Grijs

€54,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €49,46 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €48,36 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €46,71 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Ontdek de veelzijdige COLMI M41 Smartwatch, een geavanceerd apparaat dat je leven gemakkelijker en actiever maakt. Met zijn indrukwekkende functies en stijlvolle design is deze smartwatch jouw ideale metgezel voor dagelijks gebruik en tijdens het sporten.

1.9-inch Display - Scherpe en Heldere Weergave Met het 1.9-inch display geniet je van een scherpe en heldere weergave van alle gegevens en meldingen. De intuïtieve interface maakt het navigeren door de verschillende functies eenvoudig en moeiteloos.

IP67 Waterdicht - Bereid op Alle Omstandigheden De COLMI M41 is IP67 waterdicht, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over water- of weersomstandigheden. Of je nu in de regen loopt of je handen wast, deze smartwatch kan het aan.

Meer dan 100 Sportmodi - Voor de Sportliefhebbers Voor de sportliefhebbers biedt de COLMI M41 meer dan 100 sportmodi om uit te kiezen. Van hardlopen tot zwemmen tot yoga, je kunt jouw favoriete activiteiten bijhouden en je prestaties verbeteren.

Real-time Weergave van Sportdata - Altijd op de Hoogte Blijf altijd op de hoogte van je sportprestaties met de real-time weergave van sportgegevens. Bekijk je afstand, snelheid, verbrande calorieën en meer, allemaal terwijl je actief bent.

Bluetooth Gesprekken - Handenvrij Gemak Met de bluetooth functie kun je oproepen beantwoorden en weigeren, zonder je telefoon uit je zak te halen. Blijf altijd verbonden, zelfs wanneer je onderweg bent.

Hartslagmonitoring - Zorg voor je Gezondheid De smartwatch houdt je hartslag continu in de gaten, waardoor je een beter inzicht krijgt in je gezondheid en fitnessniveaus. Zo kun je je trainingen optimaliseren en jezelf beter in balans houden.

Verschillende Horlogegezichten - Pas aan Jouw Stijl Aan Met verschillende horlogegezichten en wallpapers kun je de COLMI M41 aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en stemming. Kies een look die bij je past en maak van je smartwatch een echt mode-accessoire.

Personaliseerbaar via de App - Pas het aan naar Jouw Wensen De COLMI M41 kan verder worden gepersonaliseerd met behulp van de bijbehorende app. Pas instellingen aan, ontvang gepersonaliseerde tips en analyseer je gegevens gedetailleerder.

Eenvoudige Retro Games zoals Flappy Bird - Ontspanning binnen Handbereik Naast alle functionaliteiten, kun je met de COLMI M41 ook genieten van eenvoudige retro games zoals Flappy Bird. Ontspan even en vermaak jezelf met deze leuke functie.

Zuurstofverzadigingsmonitoring - Volg je Zuurstofniveaus De COLMI M41 biedt ook zuurstofverzadigingsmonitoring, waarmee je je zuurstofniveaus kunt controleren en mogelijke gezondheidsproblemen kunt opsporen.

Slaapmonitoring - Verbeter je Slaapkwaliteit Met de slaapmonitoringfunctie kun je je slaappatroon en -kwaliteit analyseren. Ontvang inzichten die je kunnen helpen om je slaapgewoonten te verbeteren en uitgerust wakker te worden.

Telefoonmelding Herinnering - Blijf Altijd op de Hoogte Mis nooit meer belangrijke berichten of oproepen dankzij de telefoonmelding herinnering. Alle meldingen van je smartphone verschijnen direct op je smartwatch.

230mAh Batterij - Lange Levensduur Met de krachtige 230mAh batterij geniet je van een indrukwekkende batterijduur van 5-7 dagen. Laad je smartwatch op en je bent klaar voor een actieve week!

Haal vandaag nog de COLMI M41 Smartwatch in huis en geniet van de vele handige functies die jouw dagelijkse routine en sportactiviteiten naar een hoger niveau tillen. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van deze slimme metgezel!

Specificaties  
Materiaal bandje: Silicoon
Material behuizing: Metaallegering
Ondersteund besturingssysteem (OS): Android 4.4 / iOS 8.0 en boven
Waterbestendig: IP67
CPU model: Realtek RTL8763E
Geheugen: RAM 578KB
ROM 128Mb
Scherm diameter: 1.9 inch
Scherm resolutie: 240x280
Levensduur batterij: 230 mAh
Bluetooth: Bluetooth 5.2
Pakket bevat: 1x COLMI M41 Smartwatch
1x Oplaadkabel
1x Handleiding

ProductID:

287120854

Betaalmethoden
10,0 / 10
Gaspar 14 Maart 2024

Super goed webwinkel nooit probleem

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »