• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
Geneva Luxe Horloge voor Dames - Modieus Kwarts Uurwerk Mesh Bandje Roze
Luxe Horloge voor Dames - Modieus Kwarts Uurwerk Mesh Bandje Roze €16,96 €19,95

Luxe Horloge voor Dames - Modieus Kwarts Uurwerk Mesh Bandje Roze

€19,95 €16,96Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €15,26 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €14,92 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €14,42 per stuk en bespaar 15%
Informatie

De Geneva Luxe Horloge voor dames combineert vakmanschap en verfijning in een prachtig ontwerp. Met een behuizing gemaakt van hoogwaardige metaallegering en aangedreven door een betrouwbaar kwartsuurwerk, biedt dit horloge de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Met een analoge display en klassieke Romeinse cijfers als uurindicatoren straalt dit horloge tijdloze elegantie uit. De wijzerplaat is verfraaid met prachtig vormgegeven wijzers die moeiteloos over de wijzerplaat glijden. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of je dagelijkse stijl naar een hoger niveau wilt tillen, dit horloge voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit.

De metalen armband van dit horloge voegt een moderne en luxueuze touch toe. Met zorgvuldig vervaardigde schakels die comfortabel om je pols passen, zul je genieten van zowel het esthetische als het draagcomfort van dit prachtige uurwerk. De stevige sluiting zorgt ervoor dat het horloge veilig op zijn plaats blijft, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Of je nu een geschenk zoekt voor een speciale vrouw in je leven of jezelf wilt trakteren op iets bijzonders, de Geneva Luxe Horloge voor Dames is een perfecte keuze. Met zijn verfijnde ontwerp, hoogwaardige materialen en tijdloze uitstraling zal dit horloge ongetwijfeld een favoriet worden in elke horlogecollectie.

Specificaties  
Merk: Geneva
Behuizing: Metaallegering
Band: Metaal mesh
Diameter wijzerplaat: 40 mm
Dikte behuizing: 6 mm
Lengte band: 23 cm
Breedte band: 20 mm
Waterdichtheid: 2 ATM / 2 Bar
Pakket bevat: 1x Luxe Horloge voor Dames

 

ProductID:

284980507

Betaalmethoden
10,0 / 10
Ok 30 Oktober 2023

Goed

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »