• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
Geneva Klassiek Horloge voor Heren - Kwarts Uurwerk Leren Bandje Zilver
Klassiek Horloge voor Heren - Kwarts Uurwerk Leren Bandje Zilver €15,95 €28,95

Klassiek Horloge voor Heren - Kwarts Uurwerk Leren Bandje Zilver

€28,95 €15,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €14,36 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €14,04 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €13,56 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Een tijdloos accessoire dat zowel elegant als functioneel is, dat is het Geneva Klassiek Horloge. Dit horloge is de perfecte metgezel voor de moderne man die stijl en precisie waardeert.

Materiaal van de Band en de Kast: Dit prachtige horloge is vervaardigd met de hoogste aandacht voor detail. Het bandje is gemaakt van duurzaam roestvrij staal en aangevuld met een stijlvol lederen accent. Dit zorgt voor een perfecte combinatie van comfort en luxe. De horlogekast zelf is ook gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een tijdloze uitstraling.

Kwarts Uurwerk: Dit horloge wordt aangedreven door een nauwkeurig kwarts uurwerk, wat betekent dat het altijd de juiste tijd zal tonen. Je kunt vertrouwen op de precisie van dit horloge, of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden.

Sluitingstype Pin Buckle: Met het handige Pin Buckle-sluitingstype kun je het horloge gemakkelijk om- en afdoen, en het zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten. Geen gedoe met ingewikkelde sluitingen, gewoon eenvoud en functionaliteit.

Romeinse cijfers als uurindicatoren: De wijzerplaat van dit herenhorloge is verfraaid met klassieke Romeinse cijfers als uurindicatoren. Dit geeft het horloge een klassieke uitstraling en voegt een vleugje verfijning toe aan je outfit.

Dit Klassiek Horloge voor Heren is niet alleen een tijdwaarnemer; het is een statement van stijl en klasse. Of je nu op zoek bent naar een horloge voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, dit horloge past perfect bij elke outfit en voegt een vleugje elegantie toe aan je look. 

Specificaties  
Merk: Geneva
Behuizing: Roestvrij staal
Band: Leer
Diameter wijzerplaat: 39 mm
Dikte behuizing: 9 mm
Lengte band: 22 cm
Breedte band: 20 mm
Waterdichtheid: 2 ATM / 2 Bar
Pakket bevat: 1x Klassiek Horloge

ProductID:

289275470

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »