• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
Geneva Jelly Horloge voor Dames - Kwarts Uurwerk Silicoon Bandje Lichtgeel
Jelly Horloge voor Dames - Kwarts Uurwerk Silicoon Bandje Lichtgeel €16,95 €29,95

Jelly Horloge voor Dames - Kwarts Uurwerk Silicoon Bandje Lichtgeel

€29,95 €16,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €15,26 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €14,92 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €14,41 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Op zoek naar een trendy en veelzijdig horloge? Het Geneva Jelly Horloge is de perfecte keuze voor dames. Met zijn minimalistische design, verkrijgbaar in 14 prachtige kleuren, is dit horloge de ultieme aanvulling op jouw accessoirecollectie.

Stijlvol Minimalisme: Het Geneva Jelly Horloge biedt een minimalistisch ontwerp dat perfect past bij elke outfit en gelegenheid. Of je nu casual gekleed bent of je beste outfit draagt, dit horloge voegt een vleugje elegantie toe aan je look.

Duurzaam en Comfortabel: Het horloge is voorzien van een duurzaam siliconen bandje dat comfortabel om je pols past. Het bandje is eenvoudig aan te passen aan jouw polsmaat en zorgt voor een aangename draagervaring, zelfs bij langdurig gebruik.

Kristalhelder Glas: Het Geneva Jelly Horloge is uitgerust met hardlex glas, dat bestand is tegen krassen en stoten. Dit zorgt ervoor dat je horloge er altijd als nieuw uitziet, zelfs na langdurig dragen.

Nauwkeurig Kwarts Uurwerk: Dit horloge is uitgerust met een betrouwbaar kwarts uurwerk dat altijd de juiste tijd aangeeft. Je kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid en precisie van dit horloge, waar je ook bent.

Waterbestendigheid: Met een waterbestendigheid van 2 bar is dit horloge bestand tegen spatten en lichte regen. Je kunt het dus gerust dragen tijdens dagelijkse activiteiten zonder je zorgen te maken over waterschade.

Het Geneva Jelly Horloge is niet alleen een functioneel horloge, maar ook een modieuze accessoire waarmee je jouw persoonlijke stijl kunt laten zien. Kies uit een van de 14 prachtige kleuren en voeg dit stijlvolle horloge toe aan je collectie. 

Specificaties  
Merk: Geneva
Behuizing: Silicoon
Band: Silicoon
Diameter wijzerplaat: 35 mm
Dikte behuizing: 10 mm
Lengte band: 24 cm
Breedte band: 18 mm
Waterdichtheid: 2 ATM / 2 Bar
Pakket bevat: 1x Jelly Horloge 

ProductID:

289611042

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »