• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
QCY H3 Draadloze Koptelefoon - ANC Bluetooth 5.4 Hi-Res Headset Wit
H3 Draadloze Koptelefoon - ANC Bluetooth 5.4 Hi-Res Headset Wit €97,95 €169,95

H3 Draadloze Koptelefoon - ANC Bluetooth 5.4 Hi-Res Headset Wit

€169,95 €97,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €88,16 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €86,20 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €83,26 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Geniet van een uitzonderlijke luisterervaring met de QCY H3 Draadloze Koptelefoon. Deze headset combineert geavanceerde functies met een verbluffend geluid, waardoor het een must-have accessoire is voor elke muziekliefhebber.

Actieve Ruisonderdrukking (ANC) van 43db met Transparantiemodus

Met een actieve ruisonderdrukking van 43db kunt u zich volledig onderdompelen in uw muziek, zonder last te hebben van omgevingsgeluiden. De transparantiemodus zorgt ervoor dat u belangrijke geluiden om u heen kunt horen, terwijl u toch van uw muziek geniet.

Indrukwekkende Batterijduur

De QCY H3 biedt een opmerkelijke batterijduur van maar liefst 60 uur met ANC uitgeschakeld en 35 uur met ANC ingeschakeld. Dit betekent dat u urenlang kunt genieten van uw favoriete muziek zonder onderbrekingen.

Lage Latentie Gamemodus

Ervaar gaming op een hoger niveau met de lage latentie gamemodus van de QCY H3. Geniet van een meeslepende en responsieve game-ervaring zonder vertraging.

Hi-Res Audio met Bluetooth 5.4

Met hi-res audio en Bluetooth 5.4-technologie levert de QCY H3 een kristalhelder geluid met een minimale vertraging van slechts 0.068 seconden. Dit zorgt voor een meeslepende luisterervaring die elk detail van uw muziek tot leven brengt.

Meerdere Verbindingsmogelijkheden

De QCY H3 kan worden verbonden via Bluetooth 5.4 of met een meegeleverde aux-kabel. Bovendien kunt u moeiteloos schakelen tussen twee verbonden apparaten voor ultiem gemak.

Comfortabel Ontwerp

Dankzij de synthetische proteïnelederen oorkussens biedt de QCY H3 een comfortabele pasvorm die de druk op uw oren verlicht, zelfs tijdens lange luistersessies.

QCY Smart App-ondersteuning

Pas uw luisterervaring aan met de QCY Smart App, die een scala aan aanpassingsmogelijkheden biedt om aan uw voorkeuren te voldoen.

Met de QCY H3 Draadloze Koptelefoon haalt u een hoogwaardige en veelzijdige audio-oplossing in huis die garant staat voor urenlang luisterplezier, waar u ook bent.

Specificaties  
Merk: QCY
Model: H3
Kleur: Wit
Type: Draadloze Koptelefoon/Headset
On-ear of over-ear: Over-ear
Audiostreaming: Bluetooth 5.4
Bluetooth afstand: 10m
Batterij capaciteir: 500mAh
Pakket bevat: 1x QCY H3 Draadloze Koptelefoon
1x AUX Audiokabel
1x Oplaadkabel
1x Handleiding

ProductID:

298957855

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »