• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
PIT VIPER Gepolariseerde Zonnebril - Fiets Ski Sport Bril Shades UV400 Paars
Gepolariseerde Zonnebril - Fiets Ski Sport Bril Shades UV400 Paars €29,95 €79,95

Gepolariseerde Zonnebril - Fiets Ski Sport Bril Shades UV400 Paars

€79,95 €29,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €26,96 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €26,36 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €25,46 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Maak kennis met de PIT VIPER hybride zonnebril, het perfecte accessoire voor avontuurlijke sportliefhebbers! Deze unieke bril combineert de functionaliteit van een sport- en zonnebril in één, waardoor je altijd bent voorbereid, ongeacht het weer of de omgeving.

De bril is ontworpen met oog voor zowel stijl als prestatie. Het frame is vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en flexibiliteit biedt. Hierdoor past de bril comfortabel op je gezicht en is hij bestand tegen de zware omstandigheden van het skiën, fietsen of andere outdooractiviteiten.

De lens, gemaakt van krasbestendig materiaal, biedt uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen en verblindend zonlicht, terwijl het ook zorgt voor helder zicht bij verschillende weersomstandigheden, zoals sneeuw, mist of bewolking.

Kortom, de zonnebril biedt de ultieme combinatie van stijl, bescherming en veelzijdigheid. Of je nu op weg bent of ontspant in de zon, met deze bril ben je altijd klaar voor elk avontuur. Voeg deze innovatieve accessoire toe aan je uitrusting en geniet van de ultieme comfortabele ervaring in stijl!

Specificaties  
Montuur: Polycarbonaat
UV klasse: UV400
Lens hoogte: 60 mm
Breedte: 147 mm
Pakket bevat: 1x Gepolariseerde Zonnebril

ProductID:

284832345

Betaalmethoden
10,0 / 10
Jeppe 31 Augustus 2023

dikke fix!!! dubbel en dik bedankt voor de schone deal!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »