• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
Stuff Certified® G10S Draadloze Afstandsbediening Muis Verlicht 2.4GHz Backlit Air Mouse voor Smart TV Mediaspeler Box Android
G10S Draadloze Afstandsbediening Muis Verlicht 2.4GHz Backlit Air Mouse voor Smart TV Mediaspeler Box Android €25,16 €27,95

G10S Draadloze Afstandsbediening Muis Verlicht 2.4GHz Backlit Air Mouse voor Smart TV Mediaspeler Box Android

€27,95 €25,16Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €24,66 per stuk en bespaar 2%
    • Koop 5 voor €23,90 per stuk en bespaar 5%
    • Koop 10 voor €22,64 per stuk en bespaar 10%
Informatie

Deze G10S draadloze afstandsbediening is speciaal ontworpen voor het eenvoudig bedienen van Smart TV, Android TV Box, computer en tal van andere apparaten. Het functioneert als toetsenbord, muis en multimedia afstandsbediening tegelijkertijd.

Deze versie van de G10S heeft een backlight, waarmee de toetsen worden verlicht. Zo kan u makkelijk in het donker nog steeds alles bedienen. Door de 2.4G draadloze verbinding via USB-ontvanger geniet u van een betrouwbare draadloze verbinding tot een afstand van wel 10 meter!

De G10S is erg handig in gebruik, u sluit de kleine USB-adapter aan op uw mediaspeler of computer en kan meteen van slag gaan. Indien u dit wenst kan u ook gebruik maken van infrarood, de G10S kan namelijk de infrarood signalen leren van andere afstandsbedieningen en zo elk apparaat bedienen.

De afstandsbediening beschikt over spraakbediening. Wanneer aangesloten op een compatibel apparaat zoals een Android TV box, wordt automatisch gebruik gemaakt van de spraakassistent zodra u op de spraakknop drukt.

Er zijn in totaal 17 toetsen waarmee u toegang tot alle nodige bediening heeft. De afstandsbediening werkt op twee AAA batterijen (niet inbegrepen). 
 

Specificaties
Model: G10S
Frequentie: 433 MHz
Sensoren: Gyroscoop
Draadloos: Ja, 2.4GHz
Bereik: < 10 meter
Gewicht: 62 g
Afmetingen: 145 * 45 * 23 mm
Pakket bevat:

1x G10S Draadloze Afstandsbediening
1x USB-antenne 
1x Handleiding

 

ProductID:

264582045

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »