• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
WYMECT Draadloze RGB Koptelefoon met Microfoon - Bluetooth 5.0 Wireless Headset Oranje
Draadloze RGB Koptelefoon met Microfoon - Bluetooth 5.0 Wireless Headset Oranje €29,95 €49,95

Draadloze RGB Koptelefoon met Microfoon - Bluetooth 5.0 Wireless Headset Oranje

€49,95 €29,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €26,96 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €26,36 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €25,46 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Ervaar ultieme vrijheid en meeslepend geluid met onze Draadloze RGB Koptelefoon. Of je nu onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon geniet van je favoriete muziek, deze koptelefoon biedt een ongeëvenaarde draadloze luisterervaring.

Kenmerken:

  1. Kleurrijk Design: Kies uit een scala aan kleuren om je persoonlijke stijl te weerspiegelen - zwart, blauw, groen, oranje of beige. De koptelefoon is niet alleen een audio-accessoire, maar ook een mode-uiting.

  2. Lange Levensduur Batterij: Met een krachtige 350mAh-batterij biedt deze draadloze headset een indrukwekkende werkduur van 15 uur op een enkele lading. Laad hem eenvoudig op in slechts 2 uur voor een ononderbroken luisterervaring.

  3. Actieve Ruisonderdrukking (ANC): Geniet van helder en ongestoord geluid, zelfs in drukke omgevingen. De geavanceerde ANC-technologie filtert omgevingsgeluiden, waardoor je je volledig kunt concentreren op je muziek of gesprekken.

  4. Bluetooth 5.0 Technologie: Maak draadloos verbinding met je apparaten met behulp van de nieuwste Bluetooth 5.0-technologie. Geniet van een stabiele verbinding met een bereik van 10 meter, waardoor je de vrijheid hebt om te bewegen zonder verlies van geluidskwaliteit.

De draadloze headset biedt comfort, stijl en geavanceerde functies in één elegant apparaat. Upgrade je luisterervaring en dompel jezelf onder in een wereld van draadloos geluid.

Specificaties  
Merk: WYMECT
Kleur: Oranje
Type: Draadloze Koptelefoon/Headset
On-ear of over-ear: Over-ear
Noise reduction: ANC (Active Noise Reduction)
Audiostreaming: Bluetooth 5.0
AUX-kabel
Bluetooth afstand: 10m
Batterij: 350mAh Lithium batterij
Speelduur: Tot 15 uur 
Opgeladen op 2 uur
Driver diameter: 40mm
Frequentie: 20Hz - 20KHz
Impedantie: 32 Ohm
Pakket bevat: 1x WYMECT Draadloze Koptelefoon
1x AUX Kabel
1x Oplaadkabel
1x Handleiding

ProductID:

292134706

Betaalmethoden
10,0 / 10
Jim Arys 01 Maart 2024

Alles is perfect geregeld en op tijd, alles goed! Zo kan het ook dat mag weleens gezegd worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »