• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
iMice Draadloze Muis - 2.4GHz 1600DPI Optisch / Ergonomisch / Rechtshandig - Rood
Draadloze Muis - 2.4GHz 1600DPI Optisch / Ergonomisch / Rechtshandig - Rood €21,21 €24,95

Draadloze Muis - 2.4GHz 1600DPI Optisch / Ergonomisch / Rechtshandig - Rood

€24,95 €21,21Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €20,79 per stuk en bespaar 2%
    • Koop 5 voor €20,15 per stuk en bespaar 5%
    • Koop 10 voor €19,09 per stuk en bespaar 10%
Informatie

De iMice 2.4GHz draadloze muis is een geweldige budgetoptie voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en ergonomische muis. Met een draadloos bereik van maximaal 10 meter kun je genieten van de vrijheid van beweging terwijl je werkt. Deze muis beschikt over drie verschillende DPI-niveaus (800, 1200 en 1600), waardoor je de gevoeligheid naar wens kunt aanpassen. De terug- en vooruitknoppen zorgen voor eenvoudige navigatie door webpagina's en documenten, terwijl het scrollwiel je snel door lange pagina's of documenten laat bladeren.

De muis heeft ook een DPI-knop waarmee je snel tussen de verschillende gevoeligheidsniveaus kunt schakelen. De duimsteun aan de linkerkant van de muis zorgt voor een comfortabele en natuurlijke grip, en de driehoekige textuur voorkomt dat de muis uit je handen glijdt. De muis werkt op één AA-batterij (niet inbegrepen), wat het gemakkelijk maakt om te vervangen wanneer dat nodig is.

Al met al is de iMice 2.4GHz draadloze muis een geweldige keuze voor iedereen die een betrouwbare, hoogwaardige muis wil die comfortabel is in gebruik en alle functies heeft die je nodig hebt voor efficiënte navigatie en werk, tegen een zeer betaalbare prijs.

 

Specificaties
Merk: iMice
Kleur: Rood
Gevoeligheid: 800 / 1200 / 1600 DPI
Knoppen: Linkse en rechtse klik
Scrollwheel
Voor-en achteruit
DPI knop
Draadloos: Ja, 2.4GHz Bluetooth
Bereik: 10 meter
Batterij: 1* AA batterij (niet ingebrepen)
Gewicht: 113 * 80 * 48 mm
Pakket bevat:

1x iMice Draadloze Muis

 

ProductID:

279735318

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »