• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
Baseus Bowie D05 Draadloze Koptelefoon - Over Ear HiFi Bluetooth 5.3 Headset Roze
Bowie D05 Draadloze Koptelefoon - Over Ear HiFi Bluetooth 5.3 Headset Roze €96,95 €124,95

Bowie D05 Draadloze Koptelefoon - Over Ear HiFi Bluetooth 5.3 Headset Roze

€124,95 €96,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €87,26 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €85,32 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €82,41 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Ontdek de ultieme muziekervaring met de Baseus Bowie D05 Hoofdtelefoon. Deze hoogwaardige koptelefoon is ontworpen met geavanceerde technologieën en biedt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, comfort en veelzijdigheid. Hier zijn enkele van de opvallende specificaties die deze hoofdtelefoon zo speciaal maken:

BISA: Baseus Immersive Spatial Acoustics Geniet van een meeslepende geluidsbeleving dankzij Baseus Immersive Spatial Acoustics (BISA). Deze innovatieve technologie creëert een ruimtelijke audioweergave die je volledig onderdompelt in je muziek, waardoor je elk detail kunt horen zoals de artiest het bedoeld heeft.

38db ANC: Actieve Ruisonderdrukking Ervaar de rust en stilte waar je naar verlangt met 38dB Actieve Ruisonderdrukking (ANC). Of je nu in een lawaaierige omgeving bent of gewoon wilt genieten van pure muziek, de Bowie D05 houdt storende geluiden op afstand.

DCLL (Dual Channel Low Latency) met 0,06s Lage Latentie Voor gamers en liefhebbers van video's is er goed nieuws. De Bowie D05 biedt een ultralage latentie van slechts 0,06 seconden dankzij Dual Channel Low Latency (DCLL), waardoor je geluid en beeld perfect synchroon lopen.

40mm PET-diafragma en Neodymium Magnet Driver De krachtige 40mm PET-diafragma en neodymium magnetische driver leveren indrukwekkende audio met heldere hoge tonen en diepe, rijke bastonen. Elke noot komt tot leven voor een meeslepende luisterervaring.

70 Uur Luisterplezier op één Oplading Met een verbluffende batterijduur van 70 uur op één enkele lading kun je de Bowie D05 de hele dag gebruiken zonder je zorgen te maken over opladen. Blijf genieten van je favoriete muziek, podcasts en meer.

Bluetooth 5.3 en AUX-kabeloptie De Bowie D05 is uitgerust met Bluetooth 5.3 voor naadloze draadloze connectiviteit. Als je de voorkeur geeft aan een bekabelde verbinding, wordt een AUX-kabel meegeleverd voor gebruiksgemak.

Lichtgewicht Ontwerp en Comfort Met een gewicht van slechts 209 gram is de Bowie D05 licht en draagbaar. Het inklapbare ontwerp en de verstelbare lengte maken hem perfect voor onderweg. De zachte oorkussens en hoofdband zorgen voor langdurig comfort, terwijl het ademende stoffen materiaal je hoofd koel houdt.

Baseus App Ontgrendel de volledige potentie van de Bowie D05 met de Baseus app. Hiermee kun je de geluidsinstellingen aanpassen, firmware-updates uitvoeren en je muziekervaring personaliseren zoals nooit tevoren.

Ervaar geluid op een geheel nieuw niveau met de Baseus Bowie D05 Hoofdtelefoon. Of je nu onderweg bent, aan het gamen bent of gewoon wilt ontspannen met je favoriete deuntjes, deze hoofdtelefoon biedt de prestaties en het comfort die je verdient. Bestel de jouwe vandaag nog!

Specificaties  
Merk: Baseus
Model: Bowie D05
Kleur: Roze
Type: Draadloze Koptelefoon/Headset
On-ear of over-ear: Over-ear
Noise reduction: ANC (Active Noise Reduction)
Audiostreaming: Bluetooth 5.3
AUX-kabel
Bluetooth afstand: 10m
Batterij: 600mAh Lithium batterij
Speelduur: Tot 70 uur
Gevoeligheid luidspreker: 38 dB
Frequentie: 20Hz - 20KHz
Impedantie: 32 Ohm
Pakket bevat: 1x Baseus Bowie D05 Draadloze Koptelefoon
1x AUX Kabel
1x Oplaadkabel
1x Handleiding

ProductID:

288810580

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »