• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
YP B41 Smartwatch Siliconen Bandje Health Monitor / Activity Tracker Horloge Android iOS Blauw
B41 Smartwatch Siliconen Bandje Health Monitor / Activity Tracker Horloge Android iOS Blauw €19,95

B41 Smartwatch Siliconen Bandje Health Monitor / Activity Tracker Horloge Android iOS Blauw

€19,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €17,96 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €17,56 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €16,96 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Ontdek de B41 Smartwatch, een veelzijdige en stijlvolle metgezel voor een actieve levensstijl. Dit horloge is voorzien van indrukwekkende functionaliteiten die je gezondheid en dagelijkse routines naar een hoger niveau tillen. Met een ultradun design, slimme sensoren en handige synchronisatie-opties is dit horloge een must-have voor moderne gebruikers.

Gezondheidsbewaking van topniveau: De B41 Smartwatch is uitgerust met een geavanceerde bloeddrukmonitor en hartslagmeter. Deze functies stellen je in staat om je gezondheid nauwkeurig in de gaten te houden en eventuele afwijkingen vroegtijdig te detecteren. Zo kun je je dagelijkse activiteiten optimaliseren en je welzijn verbeteren.

Slimme notificaties: Dankzij de notificatiesynchronisatie blijf je altijd op de hoogte, zelfs wanneer je je smartphone niet bij de hand hebt. Ontvang directe meldingen van inkomende oproepen, berichten, e-mails en andere belangrijke meldingen rechtstreeks op je B41 Smartwatch. Zo mis je nooit meer belangrijke berichten en blijf je altijd verbonden.

Stijlvol en slank ontwerp: Het ultradunne design van de B41 Smartwatch is niet alleen een lust voor het oog, maar ook comfortabel om te dragen. Met zijn gestroomlijnde look past hij moeiteloos bij elke outfit en gelegenheid. Of je nu gaat sporten of een zakelijke bijeenkomst hebt, de B41 Smartwatch is de perfecte aanvulling op je stijl.

IPX5 waterbestendigheid: Dit horloge is ontworpen om jouw actieve levensstijl bij te houden, inclusief regenachtige dagen en zweetvolle workouts. Met zijn IPX5 waterbestendigheid kan de B41 Smartwatch tegen spatten, regen en zweet, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je dagelijkse avonturen.

Kinetometer voor bewegingstracking: De ingebouwde kinetometer van de B41 Smartwatch houdt nauwkeurig je bewegingen bij. Het telt je stappen, berekent de afstand die je aflegt en de calorieën die je verbrandt. Met deze informatie kun je je fitnessdoelen beter beheren en gemotiveerd blijven om actief te blijven.

Afstandsbediening voor je smartphonecamera: Een leuke en handige functie van de B41 Smartwatch is de mogelijkheid om op afstand je smartphonecamera te bedienen. Leg moeiteloos groepsfoto's vast zonder dat je een timer hoeft in te stellen of je telefoon hoeft vast te houden. Schiet de perfecte selfies met een simpele tik op je pols.

Met de B41 Smartwatch om je pols ben je altijd in controle van je gezondheid, blijf je geïnformeerd en ben je klaar voor elke gelegenheid. Profiteer van de geavanceerde technologie en geniet van het slanke ontwerp dat moeiteloos past bij je actieve levensstijl. Haal vandaag nog jouw B41 Smartwatch en ervaar de talloze mogelijkheden die dit slimme horloge te bieden heeft!

Specificaties  
Materiaal bandje: Silicoon
Ondersteund besturingssysteem (OS): Android 4.4 / iOS 8.0 en boven
Waterbestendig: IPX5
CPU model: PHY6222
Scherm diameter: 1.44 inch
Scherm resolutie: 128x128
Levensduur batterij: 50 mAh
Bluetooth: Bluetooth 5.0
Pakket bevat: 1x B41 Smartwatch
1x Oplaadkabel
1x Handleiding

ProductID:

287123859

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »