• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
Xiaomi A520 Draadloze Oortjes - True Touch Control TWS Oordopjes Bluetooth 5.3  Oortelefoon Roze
A520 Draadloze Oortjes - True Touch Control TWS Oordopjes Bluetooth 5.3 Oortelefoon Roze €49,95 €89,95

A520 Draadloze Oortjes - True Touch Control TWS Oordopjes Bluetooth 5.3 Oortelefoon Roze

€89,95 €49,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €44,96 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €43,96 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €42,46 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Ervaar muziek zoals nooit tevoren met de Xiaomi A520 Draadloze Oortjes. Deze True Touch Control TWS Oordopjes zijn de perfecte metgezel voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde audiokwaliteit en een naadloze luisterervaring. Met indrukwekkende functies zoals een ingebouwde microfoon, geavanceerde geluidscomponenten en een langdurige batterijduur, zullen deze oortjes je zeker verbazen.

Indrukwekkende Audioprestaties

De Xiaomi A520 Oortjes zijn uitgerust met een krachtige 11mm woofer en een verfijnde 6.5mm tweeter in elk oordopje. Dit zorgt voor een HiFi lossless geluid dat elk detail van je muziek tot leven brengt. Geniet van diepe bassen en heldere hoge tonen zoals nooit tevoren, waardoor je muziek tot leven komt.

Draadloze Vrijheid met Bluetooth 5.3

Dankzij de geavanceerde Bluetooth 5.3-technologie bieden deze oortjes een naadloze en stabiele verbinding met je apparaten. Je kunt genieten van draadloze vrijheid zonder onderbrekingen en met een indrukwekkend bereik.

Langdurige Luistertijd

Met een indrukwekkende batterijduur van 10 uur op de oortjes zelf, kun je de hele dag door van je favoriete muziek genieten. En met de meegeleverde oplaadcase kun je tot wel 60 extra uren luistertijd krijgen voordat je de case opnieuw moet opladen. Zo ben je altijd klaar voor lange luistersessies, waar je ook bent.

Intuïtieve Touch Bediening

Met de touch control-functie kun je eenvoudig je muziek afspelen, pauzeren, het volume aanpassen en oproepen beheren met slechts een lichte aanraking van de oortjes. Deze intuïtieve bediening maakt het gebruik van de Xiaomi A520 Oortjes moeiteloos en handig.

Perfecte Pasvorm voor Iedereen

De oortjes worden geleverd met drie verschillende maten oordopjes (S, M, L), zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden die bij jouw oren past. Hierdoor blijven de oortjes comfortabel zitten, zelfs tijdens langdurige luistersessies.

Bestand tegen Water en Zweet

Met een IPX5-classificatie zijn deze oortjes bestand tegen waterstralen en zweet, waardoor ze ideaal zijn voor sportieve activiteiten en dagelijks gebruik. Maak je geen zorgen over regen of zweet tijdens je workouts, want deze oortjes kunnen het aan.

Kortom, de Xiaomi A520 Draadloze Oortjes bieden een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, langdurige batterijduur en handige functies in een compact en stijlvol ontwerp. Ervaar de ultieme vrijheid om te luisteren naar jouw favoriete muziek, waar en wanneer je maar wilt. Bestel ze nu en ontdek de magie van hoogwaardige draadloze oortjes van Xiaomi.

Specificaties  
Merk: Xiaomi
Model: A520 
Kleur: Roze
Bluetooth versie: 5.3 
Bluetooth bereik: 10 meter zonder obstakels
Driver diameter: 11mm
Gevoeligheid: 120 dB
Impedantie: 32 Ohm
Frequentiebereik: 20 Hz - 20 KHz
Spreek/speeltijd Oordopjes: 10 uur
Oplaaddoosje: 60 uur
Standby: 300 uur
Opgeladen op ongeveer anderhalf uur
In-ear Ja
True touch Ja
Waterdichtheid: IPX5
Pakket bevat: 1x Xiaomi A520 draadloze oortjes
1x Oplaadstation
1x Gebruikshandleiding

ProductID:

289091924

Betaalmethoden
10,0 / 10
Alisa 18 September 2023

Snelle bezorging, mooi product, mooie prijs.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »