• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
Brand 50.000mAh Powerbank met 4 Oplaadpoorten - LED Display - 66W Batterij Oplader Geel
50.000mAh Powerbank met 4 Oplaadpoorten - LED Display - 66W Batterij Oplader Geel €69,95 €149,95

50.000mAh Powerbank met 4 Oplaadpoorten - LED Display - 66W Batterij Oplader Geel

€149,95 €69,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €68,55 per stuk en bespaar 2%
    • Koop 5 voor €67,15 per stuk en bespaar 4%
    • Koop 10 voor €65,75 per stuk en bespaar 6%
Informatie

Met onze 50.000mAh Powerbank met 5 Oplaadpoorten en LED Display heb je altijd de kracht binnen handbereik om al je apparaten op te laden. Of je nu onderweg bent, op reis, of gewoon thuis, deze krachtige batterijoplader biedt de ultieme draagbare energieoplossing.

Kenmerken:

  1. Vijf Oplaadpoorten: Deze powerbank is uitgerust met maar liefst vier USB-oplaadpoorten en één bidirectionele USB-C-poort, waardoor je de mogelijkheid hebt om tot vijf apparaten tegelijk op te laden. Geen wachtrijen meer voor het opladen van je telefoon, tablet, laptop, en andere gadgets.

  2. Enorme Capaciteit: Met een indrukwekkende capaciteit van 50.000mAh biedt deze powerbank meer dan genoeg stroom om je apparaten meerdere keren op te laden voordat de powerbank zelf weer moet worden opgeladen. Het is de ideale metgezel voor lange reizen en avonturen buitenshuis.

  3. Bidirectionele Oplaadmogelijkheden: Deze powerbank is niet alleen in staat om apparaten op te laden, maar kan ook zelf snel worden opgeladen. Dankzij de bidirectionele USB-C-poort en micro-USB-poort kun je de powerbank met gemak en efficiëntie weer volledig opladen, zodat je snel weer op weg kunt.

  4. LED Display: Het handige LED-display op de powerbank geeft nauwkeurig de resterende batterijcapaciteit aan, zodat je altijd weet hoeveel energie je nog hebt. Dit helpt je om je apparaten op het juiste moment op te laden en nooit zonder stroom te zitten.

  5. Krachtige Batterij Oplader: Met een output van 66W biedt deze powerbank voldoende vermogen om zelfs de meest veeleisende apparaten snel op te laden. Of je nu je smartphone, tablet of laptop wilt opladen, deze powerbank levert altijd de benodigde stroom.

Met de 50.000mAh Powerbank hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege batterij, waar je ook bent. Profiteer van de flexibiliteit om meerdere apparaten tegelijk op te laden en blijf altijd verbonden. 

Specificaties  
Type: Powerbank/Noodaccu
Kleur: Geel
Type batterij: Lithium ion
Capaciteit: 50.000 mAh
Levenscyclus: 2000 oplaadbeurten
Ingang: 1x Micro-USB
1x USB-C (bidirectioneel)
Uitgang: 4x USB 
1x USB-C (bidirectioneel)
Weergave batterijstatus: Ja, LED
Pakket bevat: 1x 50.000mAh Powerbank met 5 Oplaadpoorten

 

Met één volledige batterij van deze powerbank kan u tot tien keer  uw smartphone helemaal opladen.

ProductID:

290165228

Betaalmethoden
10,0 / 10
Vanakkermans 03 November 2023

+++++

8,0 / 10
Dirk Segers 24 Oktober 2023

Degelijke oplader en ook goede stevige en compacte behuizing. Is wel wat zwaar maar begrijpelijk. In het algemeen zeer tevreden minus de 2 weken levertijd

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »