• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Lage prijzen en ruim assortiment
2% korting? Klik hier!
Caysolle 4 Thumb Stick Grips voor PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One Joystick - Antislip Controller Caps - Wit
4 Thumb Stick Grips voor PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One Joystick - Antislip Controller Caps - Wit €8,46 €9,95

4 Thumb Stick Grips voor PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One Joystick - Antislip Controller Caps - Wit

€9,95 €8,46Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €7,61 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €7,44 per stuk en bespaar 12%
    • Koop 10 voor €7,19 per stuk en bespaar 15%
Informatie

Met de thumb stick grips geniet u van meer grip en controle over uw thumb sticks in stijl. Niet enkel het comfort maar ook uw prestaties kunnen hiermee worden verhoogd.

Het pakket bevat twee thumb grip sets, zo kan je twee controllers volledig uitrusten met de grips. Deze set is compatibel met PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One controllers.

Een verhoogde thumb grip zorgt hogere nauwkeurigheid dankzij de bredere beweging. De antislip textuur op de grips voorkomt dat uw vingers van de sticks afschuiven ook wanneer je handen zweterig worden.

De thumb grips zijn makkelijk te bevestigen aan de sticks. Zorg er alleen wel voor dat de sluitingen goed over de sticks zijn bevestigd. Dit kan u controleren door de controller op zijn kop te houden en te kijken of de randen zichtbaar zijn.

 

Specificaties  
Merk: Caysolle
Model: Thumb grips
Geschikt voor: Playstation 3 en 4, Xbox 360 en Xbox One
Kleur: 4x Wit
Pakket bevat: 4x Thumb grip

ProductID:

248900940

Betaalmethoden
10,0 / 10
Tamara Boom 31 Augustus 2021

Snelle levering en veel aanbod. Er gaat bijna nooit iets mis.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »