• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
Tollcuudda 30.000mAh Powerbank met 2 Poorten - 22.5W Power Delivery - Externe Noodaccu Batterij Oplader Geel
30.000mAh Powerbank met 2 Poorten - 22.5W Power Delivery - Externe Noodaccu Batterij Oplader Geel €42,70 €44,95

30.000mAh Powerbank met 2 Poorten - 22.5W Power Delivery - Externe Noodaccu Batterij Oplader Geel

€44,95 €42,70Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €41,85 per stuk en bespaar 2%
    • Koop 5 voor €40,99 per stuk en bespaar 4%
    • Koop 10 voor €40,14 per stuk en bespaar 6%
Informatie

Maak kennis met onze nieuwste powerbank met een capaciteit van 30.000mAh, ontworpen om uw apparaten te allen tijde opgeladen en klaar voor gebruik te houden. Met een krachtige 22,5 W snellaadfunctie en USB-C PD-poort kan deze powerbank uw smartphones, tablets en andere apparaten snel en efficiënt opladen.

De PD-poort maakt het niet alleen mogelijk om de powerbank zelf snel op te laden, maar kan ook worden gebruikt om compatibele apparaten zoals laptops en tablets snel op te laden. Dit zorgt voor een tot wel 50% snellere oplaadtijd dan traditionele oplaadmethoden.

De powerbank beschikt ook over twee USB-oplaadpoorten, waarmee u twee apparaten tegelijk kunt opladen, zodat u niet hoeft te wachten tot het ene apparaat is opgeladen voordat u het andere oplaadt. Om u op de hoogte te houden van de status van de powerbank, is deze uitgerust met een LED-scherm dat in real-time de resterende energie weergeeft. Het LED-scherm laat ook de status van het oplaadproces zien in drie verschillende kleuren, die aangeven of uw apparaat aan het opladen is, volledig is opgeladen of in stand-by modus staat.

Dankzij het slanke en compacte ontwerp is deze powerbank gemakkelijk mee te nemen en daarom perfect voor onderweg. Het is compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets, camera's en meer, waardoor het een onmisbare accessoire is voor iedereen die onderweg verbonden en productief moet blijven.

Of u nu op reis bent, onderweg bent of gewoon tijd doorbrengt zonder toegang tot een stopcontact, onze powerbank met hoge capaciteit en PD-laadtechnologie heeft u gedekt. Haal vandaag nog deze krachtige en veelzijdige powerbank in huis en blijf verbonden waar u ook bent.

  • 2 USB uitgangspoorten
  • USB-C (PD) in/uit-poort
  • 30.000mAh capaciteit
  • LED scherm
Specificaties  
Type: Powerbank/Noodaccu
Kleur: Geel
Type batterij: Lithium ion
Capaciteit: 30.000 mAh
Ingang: 1x USB-C Power Delivery
Uitgang: 2x USB 5V/2.1A
1x USB-C Power Delivery
Weergave batterijstatus: Ja
Pakket bevat: 1x 30.000mAh Powerbank met 2 poorten

 

Met één volledige batterij van deze powerbank kan u tot vijf keer  uw smartphone helemaal opladen.

ProductID:

280289815

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »