• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
WST 20.000mAh Powerbank met 3 Oplaadpoorten - LED Display & Ingebouwde Zaklamp - 100W Batterij Oplader Wit
20.000mAh Powerbank met 3 Oplaadpoorten - LED Display & Ingebouwde Zaklamp - 100W Batterij Oplader Wit €39,95 €59,95

20.000mAh Powerbank met 3 Oplaadpoorten - LED Display & Ingebouwde Zaklamp - 100W Batterij Oplader Wit

€59,95 €39,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €39,15 per stuk en bespaar 2%
    • Koop 5 voor €38,35 per stuk en bespaar 4%
    • Koop 10 voor €37,55 per stuk en bespaar 6%
Informatie

De WST 20.000mAh Powerbank met 3 Oplaadpoorten is de ultieme metgezel voor onderweg en biedt een krachtige energiebron voor al je apparaten. Met een indrukwekkende capaciteit van 20.000mAh, 100W snelladen en diverse oplaadopties, is deze powerbank een must-have voor iedereen die altijd en overal verbonden wil blijven.

Razendsnel opladen: Dankzij de 100W snellaadoptie kun je jouw apparaten in een oogwenk opladen. Of het nu gaat om je smartphone, tablet, laptop of andere gadgets, deze powerbank kan het aan.

Veelzijdige oplaadopties: De WST Powerbank beschikt over twee 20W USB-oplaadpoorten en één USB-C-poort met Power Delivery. Daarnaast is er ook een handige micro-USB-poort om de powerbank zelf op te laden. Hierdoor kun je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen, of het nu je smartphone, tablet, laptop of andere apparaten zijn.

Bidirectionele USB-C-poort: De USB-C-poort heeft een tweerichtingsfunctie. Het laadt niet alleen je apparaten op, maar kan ook worden gebruikt om de powerbank zelf op te laden. Met de micro-USB-poort heb je nog een extra oplaadmogelijkheid tot je beschikking.

Handig LED-display: Het ingebouwde LED-scherm toont je de exacte batterijstatus, zodat je altijd weet hoeveel stroom er nog beschikbaar is. Geen verrassingen meer onderweg!

Dubbele LED-zaklamp: Deze powerbank heeft niet alleen de kracht om je apparaten op te laden, maar doet ook dienst als een handige zaklamp met dubbele LED's. Perfect voor noodgevallen of als je wat extra licht nodig hebt.

Compact en draagbaar: Met afmetingen van slechts 138x68x28mm past deze powerbank gemakkelijk in je tas, rugzak of zelfs je zak. Neem hem overal mee naartoe, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten.

Met de 20.000mAh Powerbank ben je altijd klaar om je apparaten op te laden, waar je ook bent. Profiteer van het snelle opladen, de veelzijdige oplaadopties en het handige LED-display om in controle te blijven over je stroomvoorziening. 

Specificaties  
Type: Powerbank/Noodaccu
Kleur: Wit
Type batterij: Lithium ion
Capaciteit: 20.000 mAh
Levenscyclus: 1200 oplaadbeurten
Ingang: Micro-USB
USB-C (bidirectioneel)
Uitgang: 2x USB
1x USB-C (bidirectioneel)
Weergave batterijstatus: Ja, LED
Ingebouwde zaklamp: Ja
Pakket bevat: 1x 20.000mAh Powerbank met 3 Oplaadpoorten

 

Met één volledige batterij van deze powerbank kan u tot vijf keer  uw smartphone helemaal opladen.

ProductID:

290091750

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »