• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf €50
2% korting? Klik hier!
Stuff Certified® 100.000mAh Solar Powerbank met 2 Uitvoer/2 Invoer Poorten - 4 Types Oplaadkabel - Ingebouwde Zaklamp - Externe Noodaccu Batterij Oplader Charger Zon Wit
100.000mAh Solar Powerbank met 2 Uitvoer/2 Invoer Poorten - 4 Types Oplaadkabel - Ingebouwde Zaklamp - Externe Noodaccu Batte €56,95 €59,95

100.000mAh Solar Powerbank met 2 Uitvoer/2 Invoer Poorten - 4 Types Oplaadkabel - Ingebouwde Zaklamp - Externe Noodaccu Batterij Oplader Charger Zon Wit

€59,95 €56,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €55,81 per stuk en bespaar 2%
    • Koop 5 voor €54,67 per stuk en bespaar 4%
    • Koop 10 voor €53,53 per stuk en bespaar 6%
Informatie

Een handige draagbare oplader die u kan opladen door zonne-energie. Perfect voor op reis of bij het kamperen! Met de powerbank voorkom je dat de batterij van je smartphone leeg gaat en je halverwege de dag niet meer bereikbaar bent. 

Dankzij de 100.000mAh batterijcapaciteit gaat de powerbank erg lang mee, u heeft telkens een tiental volledige herlaadbeurten van uw iPhone of smartphone op zak. 

Dankzij het universele ontwerp is de powerbank makkelijk compatibel met elk van uw apparaten, zo is er een oplaadkabel voorzien voor elk type koppeling: 8-pin voor iPhone Lightning, USB-C, Micro-USB. De powerbank zelf kan u opladen met behulp van de ingebouwde USB oplaadkabel.

De powerbank beschikt overigens over twee USB uitgangspoorten waar u zelf kabels kan aansluiten. Op de voorkant van de noodaccu is een LED schermpje te zien waar de huidige lading van de batterij wordt getoond. Er staan ook twee LED lichtjes op voor extra verlichting wanneer nodig.

Ook de powerbank zelf opladen is zeer makkelijk dankzij de twee verschillende ingangspoorten: Micro-USB en USB-C. Zo kan je elke kabel die je nog hebt gebruiken! De powerbank kan vanzelfsprekend ook opgeladen worden door zonne-energie.

  • 4 USB uitgangspoorten
  • Opladen met zonne-energie
  • 3 Ingangspoorten: Micro-USB, USB-C, Lightning
  • 80.000mAh capaciteit
Specificaties  
Type: Powerbank/Noodaccu
Kleur: Wit
Type batterij: Lithium ion
Capaciteit: 100.000 mAh
Levenscyclus: 1200 oplaadbeurten
Ingang: Zonne-energie
Micro-USB 
USB-C 
Uitgang: 2x USB 5V/2.1A
1x Micro-USB kabel
1x USB-C kabel
1x iPhone Lightning kabel
1x USB kabel
Weergave batterijstatus: Ja
Ingebouwde zaklamp: Ja
Schokbestendig: Ja
Spatwaterbestendig: Ja
Stofdicht Ja
Pakket bevat: 1x Solar Powerbank met 4 Oplaadkabels 100.000mAh 

 

Met één volledige batterij van deze powerbank kan u tot tien keer  uw smartphone helemaal opladen.

ProductID:

253059682

Betaalmethoden
10,0 / 10
Peter 01 Augustus 2022

Perfecte powerbank: wel een extra zonnepaneeltje aanhangen om hem op één dag op te laden.
De tweede is al onderweg!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »