• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 99
2% korting? Klik hier!
MKEPA 100.000mAh Powerbank met 3 Oplaadpoorten - Ingebouwde Zaklamp - Externe Accu Batterij Oplader Wit
100.000mAh Powerbank met 3 Oplaadpoorten - Ingebouwde Zaklamp - Externe Accu Batterij Oplader Wit €64,95 €68,95

100.000mAh Powerbank met 3 Oplaadpoorten - Ingebouwde Zaklamp - Externe Accu Batterij Oplader Wit

€68,95 €64,95Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €63,65 per stuk en bespaar 2%
    • Koop 5 voor €62,35 per stuk en bespaar 4%
    • Koop 10 voor €61,05 per stuk en bespaar 6%
Informatie

Laat je nooit meer verrassen door een lege batterij met de krachtige MKEPA 100.000mAh Powerbank. Deze indrukwekkende draagbare oplader is jouw ultieme metgezel voor onderweg, of je nu op reis bent, aan het werk bent of gewoonweg wilt genieten van continue stroomvoorziening voor al je apparaten.

Krachtige Energiebron: Met een enorme capaciteit van 100.000mAh ben je verzekerd van een langdurige en betrouwbare stroomtoevoer. De MKEPA Powerbank is in staat om je smartphone, tablet, laptop en andere USB-apparaten meerdere keren op te laden, waardoor je nooit meer zonder stroom komt te zitten, waar je ook bent.

Slimme USB-technologie: Dankzij de drie handige USB-uitgangspoorten kun je moeiteloos meerdere apparaten tegelijkertijd opladen. Of je nu je telefoon, tablet en draadloze oortjes allemaal wilt opladen, de MKEPA Powerbank biedt voldoende ruimte om iedereen van stroom te voorzien.

Diverse Invoermogelijkheden: Deze geavanceerde powerbank is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met drie verschillende input poorten - USB-C, micro-USB en Apple Lightning - kun je de powerbank op verschillende manieren opladen, afhankelijk van je beschikbare kabels en apparaten.

Slimme Batterij-Indicator: Houd altijd grip op je stroomvoorraad dankzij de ingebouwde LED-indicator. Deze slimme functie toont nauwkeurig het batterijpercentage van de powerbank, zodat je precies weet wanneer het tijd is om hem op te laden. Geen verrassingen meer - alleen constante controle over je energiebron.

Kies voor betrouwbare stroomvoorziening en ultiem gemak met de MKEPA 100.000mAh Powerbank. Nooit meer gedoe met lege batterijen - bestel vandaag nog en blijf altijd verbonden!

  • 3 USB uitgangspoorten
  • 3 ingangpoorten: Micro-USB, USB-C, Lightning
  • 100.000mAh capaciteit
Specificaties  
Type: Powerbank/Noodaccu
Kleur: Wit
Type batterij: Lithium ion
Capaciteit: 100.000 mAh
Levenscyclus: 1200 oplaadbeurten
Ingang: Apple Lightning 5V/3A
Micro-USB 5V/3A
USB-C 5V/3A
Uitgang: 3x USB 5V/3A
Weergave batterijstatus: Ja, LED
Ingebouwde zaklamp: Ja
Pakket bevat: 1x 100.000mAh Powerbank met 3 Oplaadpoorte

 

Met één volledige batterij van deze powerbank kan u tot tien keer  uw smartphone helemaal opladen.

ProductID:

287647135

Betaalmethoden
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »