• Nu besteld, binnen 24u verzonden
 • Dé goedkoopste op de markt
 • 2 jaar garantie & 14 dagen bedenktijd
2% korting? Klik hier!

Garantievoorwaarden

Elke klant geniet van een productgarantie die geldt voor 2 jaar of 24 maanden op nieuwe artikelen. Deze garantie dekt fabrieksfouten en technische defecten die reeds aanwezig waren bij de levering van de goederen.

Indien het defect van het goed meer dan zes maanden na de levering wordt vastgesteld, dan dient de klant aan te tonen en te bewijzen dat het product reeds niet-conform was op het moment van de levering.

a) Deze waarborg dekt enkel een gebrek aan overeenstemming dat reeds bestaat bij de levering van de goederen. Onderstaande gevallen zijn bijgevolg uitgesloten op deze productgarantie:
 

 • Alle rechtstreekse of onrechtstreekse schade na de levering van het goed veroorzaakt aan het toestel (bijvoorbeeld door oxidatie, schokken, vallen, menselijke schade, ...).
 • Alle schade ten gevolge van onprofessioneel gebruik en menselijke schade bij de montage of installatie van losse onderdelen. 

 • Elk object waarbij een defect bij levering aanwezig was dient in dezelfde staat geretourneerd te worden als waarin het object ontvangen werd.

 • Producten die door de klant zelf reeds werden gedemonteerd of hersteld.

 • Defecten ten gevolge van brand, waterschade, bliksem, ongevallen, natuurrampen.
 • Defecten veroorzaakt door opzet, nalatigheid of door een onoordeelkundige behandeling, slecht onderhoud of abnormaal gebruik of het gebruik van het toestel strijdig met de voorschriften van de fabrikant.
 • Schade ten gevolge van een commercieel, professioneel of collectief gebruik van het apparaat.
 • Schade/verlies ten gevolge van diefstal.
 • Software ondersteuning.
 • Op tweedehands artikelen geldt een garantietermijn van slechts 12 maand.

b) Het gebrek van het aangekochte object dient binnen de 14 dagen na de vaststelling worden gemeld bij Stuff Enough. Deze voorwaarden en beperkingen doen geen afbreuk aan de wettelijke bepalingen terzake. Nadat deze periode verstreken is zal de klant geen beroep meer kunnen doen op zijn garantierecht.

c) Als er uit waarnemingen blijkt dat de klant voldoet aan het recht op garantie kan het ondeugdelijke/gebrekkige product kosteloos* geretourneerd worden en zal Stuff Enough bij de ontvangst van het product zo snel mogelijk een conforme vervanging toesturen aan de klant.

Voorwaarden waaraan de retourzending moet voldoen:

- Het product moet aangetekend of met track&trace code retour verzonden worden. Stuff Enough is niet aansprakelijk voor verloren retourzendingen zonder afleverbewijs.
- De retourzending moet voorzien zijn van de gepaste verpakking zodat het product in onbeschadigde staat terug verkregen wordt door Stuff Enough. Stuff Enough is niet aansprakelijk voor beschadigde retourzendingen door gevolg van ondermaatse verpakking.

Retourneeradres:
Stuff Enough VOF
Brusselsesteenweg 162
3080 Tervuren
België

LET OP: GEEN BEZOEKADRES!

(Bovenstaand retourneeradres is niet van toepassing op producten die rechtstreeks van een externe leverancier van Stuff Enough werden geleverd aan de klant. Hierbij dient de klant het product terug te sturen naar de externe leverancier. De klant moet hiervoor contact opnemen met Stuff Enough om het betreffende retouradres te verkrijgen en het product terug te sturen naar de externe leverancier.)

*De klant dient de gemaakte verzendkosten steeds te bewijzen aan de hand van een betaalbewijs verkregen van de transporteur waarmee het ondeugdelijke/gebrekkige product werd geretourneerd. Stuff Enough zal, na het terug te hebben ontvangen en testen van het geretourneerde product, de klant maximaal voor zijn werkelijke kosten kunnen vergoeden indien het product daadwerkelijk ondeugdelijk/gebrekkig werd bevonden. De door Stuff Enough terugbetaalde kosten kunnen tevens niet meer bedragen dan de voordeligste methode om het product te retourneren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »