• Bestelling binnen 24 uur verzonden
  • 3 jaar garantie en 30 dagen bedenktijd
  • Lage prijzen en ruim assortiment
2% korting? Klik hier!
Wafu Pocket Laser Toetsenbord - Draagbaar Mini Virtueel Keyboard LED Projectie Draadloos voor Windows, IOS, Mac OS X en Android
Pocket Laser Toetsenbord - Draagbaar Mini Virtueel Keyboard LED Projectie Draadloos voor Windows, IOS, Mac OS X en Android €67,46 €74,95

Pocket Laser Toetsenbord - Draagbaar Mini Virtueel Keyboard LED Projectie Draadloos voor Windows, IOS, Mac OS X en Android

€74,95 €67,46Incl. 21% BTW
Wereldwijde bezorging
Op voorraad
  • Binnen 24 uur verwerkt en verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3 jaar carry-in fabrieksgarantie
  • Geschatte levertermijn: 5-8 werkdagen
    De geschatte leveringstermijn is inclusief de verzendtijd van 24 uur en is tevens afhankelijk van de betalingsbevestiging en de geselecteerde verzendservice. Levertijden kunnen afwijken, vooral tijdens drukke periodes kunnen er vertragingen optreden bij de koeriersdiensten. OPGELET: Door onverwachte omstandigheden kan het altijd voorkomen dat uw bestelling langer dan geschat onderweg is. Meer informatie

    Bij bestellingen met een hogere levertermijn van 1-2 weken bestaat altijd de mogelijkheid dat het bestelde product nog moet geïmporteerd worden in het land van bestemming. De klant is steeds persoonlijk verantwoordelijk voor de invoer van geleverde goederen en aansprakelijk voor eventuele kosten van invoerrechten, importkosten en btw bij het kopen van producten van Stuff Enough die worden aangeduid met een hogere levertermijn van 1-2 weken op de productpagina.
  • Veilig betalen met
    • Koop 2 voor €60,71 per stuk en bespaar 10%
    • Koop 5 voor €57,34 per stuk en bespaar 15%
    • Koop 10 voor €53,97 per stuk en bespaar 20%
Informatie

Draadloos Laser Toetsenbord kopen?

Met dit laser toetsenbord kan je overal je toetsenbord makkelijk mee naartoe nemen. Je koppelt het virtual keyboard eenvoudig aan je Android-, Apple iOS-, of Windows-apparaat met Bluetooth 2.0 en kan het toetsenbord in- en uitzoomen voor de gewenste grootte.

Zit u wel eens met uw vingers op meerdere letters tegelijk als u iets wil typen op uw smartphone? Het kan soms erg irritant zijn dat je halve scherm wordt ingenomen door een toetsenbord op je telefoon. Een los toetsenbord neemt vaak ook te veel plaats in op je tafel of bureau, dus het virtueel toetsenbord is de ideale oplossing.

Dit laser toetsenbord heeft verschillende indicators; links een blauwe LED voor Bluetooth status en een rode LED voor lage batterij, rechts een blauwe LED om aan te tonen dat Caps Lock aan staat en een rode LED om de oplaadstatus aan te geven.

Erg handig als je onderweg nog werk te doen hebt en je geen zin hebt om je grote laptop te mee te nemen. Neem je telefoon of tablet, zet deze op je standaard, koppel met Bluetooth en typen maar!

Wat is het?

Dit is een Virtual Laser Projection Keyboard, een klein bakje dat een compleet functioneel toetsenbord projecteert op een plat oppervlak. 

Met behulp van de ingebouwde infrarood laserzender wordt het toetsenbord op het werkoppervlak geprojecteerd. Door optische identificatie wordt exact gevolgd wat u invoert op het toetsenbord. Een verbluffend stukje technologie!

  • Klein en makkelijk mee te nemen
  • Optische identificatie technologie
  • Geschikt voor alle moderne besturingssystemen
  • Projectie op elk plat oppervlak
Merk: Wafu
Kleur: Zilver/zwart
Lichtbron: Rode laser
Toetsenbord locatie: Ongeveer 80mm van het bakje
Projectie oppervlak: Niet-reflecterend, ondoorzichtig plat oppervlak
Herkenningspercentage: Tot 350 tekens per minuut
Externe voeding: USB-voeding / 1A 5V
Bluetooth versie: V2.0
Pakket bevat: 1x Laser Projectie Toetsenbord
1x USB-kabel
1x Gebruikershandleiding

Een virtueel laser projectie toetsenbord kopen was nog nooit zo makkelijk!

 

ProductID:

234640094

Betaalmethoden
10,0 / 10
Jenny 27 Augustus 2021

Mooi compact, goed verpakt en goede prijs

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »